header foto header foto
Terug
17-10-2019

Victoria zaal gaat op slot

De zaal van Victoria gaat op slot. Dat heeft het bestuur besloten naar aanleiding van verschillende incidenten in de afgelopen periode. Vanaf nu zal de zaal alleen toegankelijk zijn voor sporters die daadwerkelijk sport bedrijven. De lockers op de balustrade blijven wel bereikbaar.

De maatregel is genomen omdat het steeds vaker voorkomt dat de zaal van Victoria na een weekend beschadigd en vuil wordt aangetroffen. De club heeft daarvoor meerdere keren reparatie- en schoonmaakkosten moeten maken. 

In een verklaring stelt het bestuur dat de zaal een 'binnenzaal' is en ook zo gebruikt moet worden. De vloer is niet geschikt voor buitenschoenen en de hal is niet bedoeld als speelplaats. Met dit besluit wil het bestuur verdere schade en slijtage voorkomen. Het sluit daarbij aan op het beleid van andere verenigingen met een eigen zaal.

Nu de zaal op slot gaat, komt voor veel kinderen een einde aan het binnen spelen en voetballen in de Victoria hal. Het bestuur verzoekt alle ouders om mee te helpen om deze nieuwe regel te handhaven. Kinderen mogen dus niet meer in de zaal komen, tenzij ze bij een locker moeten of zelf zaaltraining hebben. Het spreekt voor zich dat het 'laten zakken' van de balustrade om zo toch in de zaal te komen ook verboden is. 

Als alternatieve speelplek wijst het bestuur op het speeltuintje dat nieuw is aangelegd. Ook wordt gekeken naar de mogelijkheid voor het plaatsen van een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Hiervoor worden nog sponsoren gezocht. Wie wil bijdragen kan dit doorgeven aan Rogier Kerkhof via: [email protected]
Nieuws afbeelding