Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Algemeen

Victoria zoekt trainers

Nieuwsafbeelding

HV Victoria is voor aankomend seizoen op zoek naar trainers voor onze jeugd, de mini's en senioren. Voor allerlei teams vragen wij leuke, gemotiveerde trainers zich aan te melden. Onze trainers zullen samenwerken, krijgen persoonlijke begeleiding en worden regelmatig extra ondersteund tijdens clinics. 

lees verder
Algemeen

Inzicht in groepsprocessen onontbeerlijk bij effectief coachen

Nieuwsafbeelding

De teamindelingen zijn bekend en een nieuw seizoen lonkt. Langzamerhand vormen zich de eerste whatsapp-groepen voor de nieuwe teams. Een goed moment om aandacht te besteden aan het onderwerp teamontwikkeling. De KNHB publiceerde onlangs bijgevoegd artikel over teamontwikkeling en groepsdynamica. Het artikel is uit 2012 maar nog steeds een

lees verder
Algemeen

Schilders gezocht voor het nieuwe clubhuis

Nieuwsafbeelding

Het Victoria clubhuis krijgt een nieuw interieur. Zoals je misschien al gezien hebt is de verbouwing van het clubhuis in volle gang. Alles moet met een zeer beperkt budget gerealiseerd worden dus zoeken we enthousiaste leden die willen helpen met het schilderwerk. 

lees verder
Trainingen

Nieuwe impuls voor trainingen jeugd en mini's

Nieuwsafbeelding

Sylvia Kirschenmann en Kate Gerbers worden technisch managers van respectievelijk de jeugd en de mini's. Victoria wil daarmee de trainingen een nieuwe impuls geven.

lees verder