Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen kun je terugvinden in het clubhuis in de grote bak links van de ingang. Ben je er binnen een week achter dat je jouw kleding of stick vergeten bent op Victoria, dan is de kans groot dat je die terugvindt in deze bak. Als we sleutels, telefoons of sieraden vinden, geven we die af bij de bar.

Tweemaal per maand legen we de bak met gevonden voorwerpen, bergen we de artikelen op in afgesloten kasten en voegen we ze toe aan de lijst met gevonden voorwerpen. Deze lijst vind je hieronder terug.

Staat het artikel er bij, dan kun je per mail contact opnemen door op onderstaande rode button te klikken. Deze button leidt namelijk automatisch naar het mailadres: [email protected]
Je komt dan in contact met een vrijwilliger van de commissie Gevonden Voorwerpen en dan je een afspraak maken op Vic om te kijken of jouw spullen gevonden zijn.

Voor verloren of gevonden keepersmateriaal kun je terecht bij de materiaalcommissie.

Tweemaal per jaar verkopen we alle gevonden voorwerpen die niet zijn opgehaald. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de mini's. De artikelen die overblijven gaan naar een goed doel.