Vrijwilligers

Onze Hockey Vereniging Victoria kan niet "draaien" zonder de inzet van onze vrijwilligers. Naast onze betaalde professionals is een groot vrijwilligerscorps noodzakelijk.

Met onze actie "Hart voor de club" willen wij ons voorbereiden voor het komend seizoen.

Jij kan daaraan een steentje bijdragen. Met een leuke en plezierige begeleiding van mede-vrijwilligers heb je zo je draai gevonden. Je kan zelf bepalen hoeveel uur je wilt bijdragen. Immers, we doen het allemaal met plezier en het is een ideale kans om je betrokkenheid met Victoria te vergroten. Ook kan je met een "buddy" samen een vrijwilligerstaak op je nemen.

Via deze link zijn de actuele vrijwilligers taken te vinden

Alvast dank en als er nog vragen zijn kan je altijd contact opnemen met Marc Egeter telefonisch via 010 - 529 00 17 of via de mail: [email protected].