header foto header foto
Terug
6-11-2021

Dames 1 - HDM - verslag Goldcup

Afgelopen donderdag was het weer zover Goldcup-avond. Een bijzondere wedstrijd –  onze aanvoerdster en superspits Daphne Voormolen alweer zo snel op het veld stond te schitteren! Ook speelden er twee meiden uit onze MA1 mee, Carine die heerlijk stond te keepen en Sophie op 't middenveld.

Na de eerdere uitwedstrijd tegen Ring Pass gewonnen te hebben, mochten we het in deze ronde thuis opnemen tegen HDM.
We begonnen het eerste kwart goed en sterk, waren veel aan de bal en na zes minuten scoorde Juli de 1-0 met een super mooischot van haar backhand – recht de kruising in.

In het tweede kwart golfde het spel op en neer, over en weer mooie en snelle passes, wat kansjes voor beide ploegen en was HDM met een harde lage push op zoek naar de gelijkmaker, deze werd door Dijk goed van de lijn gepakt.

Tijdens het 3e kwart stonden we even onder druk door HDM en kregen we het lastig in balbezit. De passes kwamen niet altijd aan hoe we zouden willen en verloren te snel de bal.

Op 't einde lukte het ons goed om weer ons eigen spel te kunnen spelen. In de eerste strafcorner van de wedstrijd lukte het Mady om de 2-1 te scoren met haar sleep. Door dit goal werden we beloond en konden we tevreden zijn over de uitslag.

Een gelijkwaardige wedstrijd waarbij het ons lukte een overwinning binnen te halen. Aankomende zondag spelen we in 020 een wedstrijd tegen Amsterdam! Dank voor alle support donderdag en hopelijk tot snel.