header foto header foto
Terug
14-3-2022

Trainer/coaches gezocht voor Top Hockey Jeugd

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, energieke en sociaal-vaardige trainers en coaches voor de Top Hockey Jeugd-teams (D tot en met A) voor volgend seizoen (2022- 2023). Komend seizoen komen diverse posities vrij en wij komen graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken.

Trainen en werken op topniveau

De jeugdopleiding bij Victoria is al jarenlang een toonaangevende opleiding binnen de regio, gebaseerd op technisch verzorgd hockey, positieve teamgeest en continue sterke leercurve. Veel teams spelen in de landelijke competities en we leveren jaarlijks een aantal spelers aan onze Dames 1 (Hoofdklasse) en Heren 1 (Promotieklasse).
Bij ons kun je jezelf te ontwikkelen als trainer/coach en daarnaast ook nog wat geld te verdienen... hoe mooi is dat!

Wat wij vragen

  • Een KNHB HT3 of hoger diploma hebben of willen halen (een CIOS of ALO diploma is een pre)
  • In staat zijn om op een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte manier te communiceren en samenwerken (zowel met ander kader als met de commissie) in een hoog vandaal hebben staan 
  • Vakinhoudelijke kennis op basis van eerdere ervaring als trainer / coach of als speler van een TC team
  • Minimaal 2 trainingen doordeweeks geven (maximaal 3 trainingen per team) en een wedstrijdmoment in het weekend, zaalhockey is inbegrepen in afspraken (maar kan eventueel bij een ander team).

Wat je van ons krijgt

  • Je deelt graag wat je zelf meebrengt - wat je nog nodig hebt, gaan we vinden binnen ons bestaande kader
  • Vergoedingen zijn meer dan marktconform, maar investeren in eigen ontwikkeling en het aanpakken van deze ontwikkeling is ook onderdeel van onze vergoedingssysteem. 
Mocht je ge├»nteresseerd zijn of meer willen weten, stuur een mail naar: [email protected].
Nieuws afbeelding