header foto header foto
Terug
19-4-2020

Dames 5 loopt en fietst naar Oefa, Rusland

Nu we al bijna zes weken niet kunnen hockeyen, verzinnen teams ludieke acties om fit en in contact te blijven. In dat kader is Dames 5 een wel heel bijzondere uitdaging aangegaan.

Met Dames 5 (is dat niet dat team dat voor het eerst sinds jaren knetterhard bovenaan stond toen een #$%&@ virus zich opeens met de competitie ging bemoeien?!) zijn we op 1 april begonnen om (virtueel) naar Oefa  (Rusland; in het Russisch: Уфа) te lopen, rennen, fietsen. Met als doel: daar uiterlijk 30 april samen aankomen!

Per week zorgt elk teamlid dat zij/hij (de coach doet ook mee ;) zoveel mogelijk rent, wandelt en/of fietst. Aan het einde van elke week geeft iedereen individueel de gemaakte kilometers door (bij sommigen is dat dik 100 km (!), waarna het weektotaal berekend wordt voor het team.  

We zijn goed bezig, al zeggen we het zelf: zie bijgevoegde landkaart. We zijn nu bij 'B'; dat is bij het plaatsje Rzhev, ca. 200 km ten Westen van Moskou.

Over de helft inmiddels! Met dank aan een top week (afgelopen week samen 1000 km gemaakt!). En wat hebben we al veel gezien... Duitsland, Polen, Litouwen, stukje Letland, Wit-Rusland. Daar mag op gedronken worden! Wodka uiteraard. 🥂 

Enne... we liggen ook nog steeds VOOR op schema. 

Per week kijken we wie zich het meest voor het team ingezet hebben. Afgelopen week waren dat Loulou en Charlotte (gedeeld eerste 🥇🥇), met een mooie tweede plek voor Marino 🥈 en een derde voor Caro 🥉.

Nog maar 1542 km te gaan.....Doet jouw team ook een leuke challenge die je wilt delen? Laat t weten aan [email protected] en we delen het online. 

Nieuws afbeelding