header foto header foto
Terug
20-1-2021

Let op: verplichte registratie bij entree Victoria

 

Iedereen van 18 jaar of ouder die het terrein van Victoria betreedt, is verplicht een gezondheidscheck en aanwezigheidsregistratie in te vullen. Dit is zo afgesproken met Rotterdam sport support. Dat kan door middel van de QR code bij het hek en de ingang van het clubhuis. Je kunt ook van tevoren inchecken via de QR code bij dit bericht of deze link gebruiken.

Er verschijnt dan een vragenlijst die ingevuld dient te worden. Let op: bewaar altijd een bewijs van je registratie. Bijvoorbeeld door een screenshot te maken op de smartphone of een afdruk te maken van de vragenlijst. Bij entree van het terrein zal hiernaar gevraagd worden. 

De app voor het scannen van QR codes is gratis verkrijgbaar in de appstore of Google Play. Voor mensen die geen QR code kunnen scannen, bijvoorbeeld omdat ze geen smartphone bij zich hebben, zijn er fysieke lijsten aanwezig.

Verplicht scannen geldt ook voor personeel, trainers, besturen, sporters (ook als er al online gereserveerd is) supporters, ouders etc.

Het registreren is één minuut werk en zorgt ervoor dat รกls er een persoon Corona blijkt te hebben, de andere aanwezigen op die dag gemakkelijk op de hoogte kunnen worden gesteld. Op die manier kan een verdere uitbraak snel in de kiem worden gesmoord. De gegevens worden vier weken bewaard.


 

Nieuws afbeelding