header foto header foto
Terug
2-9-2020

Keepersschool gaat weer van start

Victoria Keepersschool start weer op aanstaande vrijdag 4 september voor vaste en roulerende ABCD jeugd keepers. De mini's starten een week later, namelijk op vrijdag 11 september.

Net als voorgaande jaren trainen de mini's van 16:00 tot 17:00 of van 17:00 tot 18:00, aansluitend of voorafgaand aan hun reguliere team training.
Van 18:00 tot 19:00 is er training voor de vaste jeugd keepers uit de A, B, C en D teams en van 19:00 tot 20:00 voor de roulerende keepers uit de Victoria jeugd teams.
De vrijdag keeperstrainingen zijn op alle vrijdagen voorafgaand aan een competitie zaterdag.
 
Tevens zijn we aan het inventariseren of er ook bij (jong) senioren keepers interesse bestaat om keeperstraining te krijgen van de Victoria Keepersschool. 
Indien je (jong) senioren keeper bent en interesse hebt in keeperstraining, stuur dan een email aan [email protected] met je naam en telefoonnummer en het team waarin je keept.

Voor alle keepers geldt, als je komend seizoen vragen, idee├źn en/of opmerkingen hebt, laat het ons weten, het liefst met een email aan [email protected] com met je naam en telefoonnummer en het team waarin je keept.

De trainingen vinden plaats op veld 2A en staan onder leiding van Lauren Logush, Roos van Gastel en Marein van Koten. 

We hebben er weer heel veel zin in!

Sportieve groet, Victoria Keepersschool
Nieuws afbeelding