header foto header foto
Terug
26-11-2020

Vijf winnaars tijdens D-E Vic-cup Sevens toernooi

Het weekend van 14 en 21 november was het zover. Er werd door Meisjes en Jongens D1, D2, en E1 gestreden om de "D-E Viccup” met 7’s. De teams waren mixed-teams van E en D en jongens en meisjes. Natuurlijk superleuk om elkaar ook beter te leren kennen. Je moet toch wat als er geen D-feesten kunnen zijn J

Elk team had een aanvoerder die de leiding kreeg, maar die ook de team-voorraad winegums en pepernoten moest bewaren. Als dat maar goed ging! In 7-tallen werd op 2 velden gestreden, per veld een poule van 5 teams.

Het was mooi om te zien hoe de D’s zorgden voor de E’s, die ineens merkten dat het toch even wat sneller gaat daar. Goed samenspel bracht duidelijk het meeste op, want ook een ijzeren goaltje als keeper was met een solo vanaf je eigen helft vaak niet te omspelen.

De keepers hadden hun eigen Keepers-Cup om voor te strijden. Elk wedstrijdje moesten zij bij een ander teampje op veld 1 keepen en zo hun eigen punten verzamelen.

Elk team had 1x pauze, waarin er natuurlijk behalve het verorberen van de winegums, gestreden moest worden om de pauze-challenge. Op de eerste zaterdag was dit scoopen in de clico’s en op de tweede zaterdag was dit een heeeeele ingewikkelde quiz oplossen.

Was het de eerste zaterdag niet gelukt om genoeg punten te verzamelen om op het winnaarsveld terecht te komen niet getreurd! De tweede zaterdag waren er nieuwe poules met een nieuwe puntentelling en had je dus toch kans om een prijs in de wacht te slepen.

Al met al waren het 2 superleuke zaterdagen met heel veel blije gezichten, gezelligheid en strijd! Laat dat nou precies zijn wat Victoria zo mooi maakt! JJ

En nog even: de winnaars:                      

Teamwinnaar veld 1:                Team 2: Felice, Janne, Maarten, Sam, Inne, Cato, Kato

Teamwinnaar veld 2:                Team 1: Joep, Wik, Pieter, Fiene, Sofie, Immie, Pleun

Winnaar Keepers-Cup:             Stije

Pauze-challenge winnaar:      Team 5: Valentijn, Floris H, Noud vD, Wouter, Isabella, Jülide, Sanne

Sportiefste speler:                     Met overmacht! Teun

Nieuws afbeelding