header foto header foto
Terug
22-1-2021

Corona-update 22 januari: Trainingen vervroegd vanwege avondklok

Het kabinet heeft besloten tot een avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari tot en met (in elk geval) dinsdag 9 februari moeten mensen vanaf 21.00 uur thuis zijn tenzij zij tot een uitzonderingsgroep behoren. Het instellen van de avondklok heeft ook voor hockey op Victoria gevolgen.

De KNHB heeft alle verenigingen gevraagd de jeugdtrainingen zo in te plannen dat kinderen en begeleiders buiten kunnen sporten en vervolgens op tijd thuis kunnen zijn. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor alle senioren die, wanneer zij in tweetallen en op anderhalve meter afstand trainen, ook tijdig thuis moeten kunnen zijn.

Victoria heeft ervoor gezorgd dat alle trainingen van de jeugd en mini's door kunnen gaan ondanks de invoering van de avondklok. Daarvoor zijn wel veel trainingstijden aangepast. Ook trainingen die normaal gewoon overdag plaatsvinden hebben een andere aanvangstijd. Bovendien kan het zijn dat de training op een ander veld gegeven wordt. Check daarom zo snel mogelijk de wijzigingen. Vanaf zaterdag 23 januari is het nieuwe trainingsschema zichtbaar in de Victoria App. De nieuwe tijden gelden in elk geval tot het einde van de avondklok op 9 februari. 

Victoria is blij dat het voor de jeugd mogelijk blijft om gewoon te trainen. Dat neemt niet weg dat er ook alle begrip is wanneer kinderen of ouders het trainen in deze onzekere tijden te risicovol vinden. Daarnaast willen we nogmaals benadrukken dat we alleen kunnen blijven sporten als iedereen zich aan de bekende coronamaatregelen houdt. Ook blijft registratie verplicht bij het betreden van het complex voor alle bezoekers van 18 jaar of ouder. 


Nieuws afbeelding