header foto header foto
Terug
5-2-2021

Kijk Dames 1 live vanuit huis maar niet langs het veld

Na de prachtige overwinning van onze dames op Bloemendaal afgelopen dinsdag, speelt D1 zaterdag 6 februari (en dus niet zondag) thuis. Om 14:00 uur begint de wedstrijd tegen het Utrechtse Kampong dat op de tiende plaats staat in het klassement. 

Live
Natuurlijk wil iedereen van deze wedstrijd genieten. Helaas is dat vanwege de corona maatregelen niet mogelijk. Wel is de wedstrijd live te volgen via deze link. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om naar Victoria te komen om de wedstrijd bij te wonen. Oók vanaf het pad achter veld 1 mag niet gekeken worden. 

Media
Er is veel media aandacht voor de wedstrijd. Radio Utrecht doet live verslag en de wedstrijd wordt gefilmd en verspreid. Beelden van toeschouwers langs de kant zijn geen reclame voor Victoria en kunnen vervelende gevolgen hebben voor onze vereniging en de hele hockeysport. 

Nieuwsgierigheid
Dat de teams in de Hoofdklasse ondanks corona mogen spelen gaat gepaard met strenge voorwaarden. Speelsters worden twee keer per week getest en moeten zich aan heel strenge social distancing regels houden om door te kunnen trainen en spelen. Het zou jammer zijn als de voortgang van Hoofdklasse hockey door nieuwsgierigheid van toeschouwers op het spel wordt gezet. 

Camera's
Ook teams die zaterdag zelf een wedstrijd hebben op Victoria wordt verzocht direct na het einde van hun eigen wedstrijd het terrein te verlaten en niet te blijven hangen. Daarnaast aan iedereen die zaterdag op het terrein rondloopt nogmaals het verzoek om 1,5 meter afstand te houden. Realiseer je dat de camera's die de opnames van de wedstrijd maken ook registreren wat er naast veld 1 gebeurt. 

We wensen onze dames natuurlijk net zoveel succes als afgelopen dinsdag. Wie hen wil aanmoedigen kan dat doen via instagram: Victoriadames1.   
Nieuws afbeelding