header foto header foto
Terug
19-2-2021

Volg Dames 1 live vanaf de bank maar niet langs het veld

Aanstaande zondag 21 februari speelt Dames 1 thuis tegen SCHC. Om 12:45 uur begint de wedstrijd. SCHC staat derde in de poule en won de laatste wedstrijd met 5-0 van HGC. 

Live
Natuurlijk wil iedereen van deze wedstrijd genieten. Helaas is dat vanwege de corona maatregelen niet mogelijk. Wel is de wedstrijd live te volgen via deze link. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om naar Victoria te komen om de wedstrijd bij te wonen. Oók vanaf het pad achter veld 1 mag niet gekeken worden. 

Media
Ook nu is er weer veel media aandacht voor de wedstrijd. Beelden van toeschouwers langs de kant zijn geen reclame voor Victoria en kunnen vervelende gevolgen hebben voor onze vereniging en de hele hockeysport. 

Nieuwsgierigheid
Dat de teams in de Hoofdklasse ondanks corona mogen spelen gaat gepaard met strenge voorwaarden. Speelsters worden twee keer per week getest en moeten zich aan heel strenge social distancing regels houden om door te kunnen trainen en spelen. Het zou jammer zijn als de voortgang van Hoofdklasse hockey door nieuwsgierigheid van toeschouwers op het spel wordt gezet. 

Camera's
Ook aan iedereen die zondag om wat voor reden dan ook op het terrein rondloopt nogmaals het verzoek om 1,5 meter afstand te houden. Realiseer je dat de camera's die de opnames van de wedstrijd maken ook registreren wat er naast veld 1 gebeurt. 

We wensen onze dames natuurlijk net zoveel succes als de afgelopen twee wedstrijden. Wie hen wil aanmoedigen kan dat doen via instagram: Victoriadames1.   
Nieuws afbeelding