header foto header foto
Terug
15-5-2021

Trimhockey mama's trainen samen met kids

Iedere woensdagochtend trainen ouders van (jongste) jeugd leden van Victoria op veld. Voor deze trimhockey groep was het afgelopen week een speciale woensdagochtend. Omdat het vakantie was deden de kinderen mee met de training. Het tempo lag daardoor de gehele training lekker hoog.

De trainingsgroep bestaat uit mama’s die na jaren zonder hockey de stick weer van de plank hebben gehaald. Voor anderen is het zelfs voor het eerst dat ze hockeyen. Gemene deler tussen alle deelnemende moeders is hun hockeyende kinderen vanuit de gedachte "Wat zij kunnen, willen wij ook leren" oefenen de mama's elke woensdagochtend om het spel beter te begrijpen. Ze leren hoe een training verloopt en hoe moeilijk of makkelijk hockey eigenlijk is. Een aantal deelnemers zijn zelf ook trainer bij Victoria en nemen de tips ook weer mee in de training die zij geven aan de (jongste) jeugd. Alle mama’s zijn enorm enthousiast en wie weet vormen ze in de toekomst een nieuw team bij Victoria.

Dankzij de kids lag het tempo vanaf de inloop al lekker hoog. Na de vakantie gaan we zonder hulp van de kids weer verder. Heb je zin om mee te doen? Weet dan dat je altijd welkom bent! 
Nieuws afbeelding