header foto header foto
Terug
2-6-2021

Einde seizoen: keepers kunnen spullen inleveren

Het einde van het seizoen is in zicht en 10 juni worden de nieuwe teams bekend gemaakt. Dat betekent dat het ook tijd is om alle keeperspullen weer in te leveren. 

De materialen commissie wil graag zorgen dat alle teams goed van start kunnen gaan. Daarvoor is het belangrijk dat de keepers de juiste spullen hebben en de teams voldoende trainingsmaterialen. 

Spullen inleveren waar en wanneer?
Op zaterdag 12 en 19 juni zijn wij aanwezig in het materialen hok op Victoria. Wij vragen alle keepers op een van die dagen langs te komen tussen 15.00 en 16.00 zodat wij kunnen kijken of de tassen compleet zijn en eventueel nieuwe spullen besteld moeten worden. Nieuwe spullen leggen we zodra ze binnen zijn in jullie lockers.

Mocht je niet langs kunnen komen dan graag een mail naar [email protected]. In het bericht graag naam, locker en code vermelden. Indien mogelijk ook laten weten in welk team je komend seizoen speelt en of je de spullen wilt houden.
Als je wensen hebt voor vervanging graag duidelijk specificeren.

Bij geen bericht gaan we ervan uit dat de locker geruimd kan worden. De borg gaat daarmee verloren. Zorg dus dat je er bent de 12e of de 19e dan kunnen alle keepers met de juiste materialen aan het nieuwe seizoen beginnen. 

De materialen commissie
Foto: Bing Liem
Nieuws afbeelding