header foto header foto
Terug
10-8-2021

Hockeykamp op Vic met Eva de Goede!

Haal jouw gemiste hockeyuren dubbel en dwars in tijdens een van deze kampen. Met een Olympisch thema en een masterclass van olympisch kampioen Eva de Goede ga je dit kamp nooit meer vergeten. Met het super-uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Daar ben jij toch bij?

Gratis stick t.w.v. max €170,- bij hockeykamp van drie dagen of langer*

Wauw, wauw, wauw! Dankzij The Indian Maharadja krijg je een gratis* hockeystick bij aanmelding voor hockeykamp in de zomervakantie! Je kan zelf je maat doorgeven en wij zorgen dat jij een stick in de door jouw opgegeven maat ontvangt tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier.

Data en informatie

16 t/m 20 augustus 2021
De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, maar ook bij je vriendjes. De namen van jouw vriendjes kan je opgeven op het aanmeldformulier en wij zullen jullie samen indelen.
De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem.

Inclusief:
  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • The Indian Maharadja hockeystick
  • Meet & greet en masterclass van Eva de Goede
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat

 

Hockey- of Tophockeykamp?

Bij het Original Hockeykamp ben je 75% van je dag aan het hockeyen en krijg je één clinic van een topspeler. Ook wordt er gebruik gemaakt van het luchtkussen of de knotshockeyboarding en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het Tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse
Vanaf 5 jaar kun je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

*Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar.

Nieuws afbeelding