header foto header foto
Terug
17-10-2021

Mini's van de week

Elke thuiswedstrijd van Heren 1 zijn er twee mini’s welkom om een dagje mee te lopen. Afgelopen zondag waren dat Saar Gerbers en Catelijn van Zwienen. Rem en Seger en Tara en Cato gingen hen al voor.
We spelen voor de winterstop nog 2 thuiswedstrijden, hier hebben we al aanmeldingen voor. Hou onze socials @victoriaheren1 in de gaten voor aanmeldingen in het voorjaar!
Saar en Catelijn, dank voor jullie mooie verslag!"Samen gingen we naar Frederiqe om te lunchen met heel Heren 1. We vonden het allebei erg spannend. Maar toen we iedereen een boks gaven vonden we het minder spannend. We aten pasta met kip (superlekker). Daarna gingen we met bijna iedereen fietsen naar de club, dat was een grote belevenis. Toen mochten we bij de voorbespreking zijn, supercool. Voor de voorbespreking mochten we onze mop vertellen.

Na de voorbespreking gingen we naar het miniveld om te inlopen. Het viel ons op dat we zo vaak moesten heen en weer rennen. Daarna viel het ons op dat ze de Vic-inloop niet deden. Toen gingen we naar het veld om te inspelen. Wij gingen door met inspelen. Heren 1 had zich verdeeld in 2 groepen. De ene groep ging  de keeper inslaan. De andere groep ging balbezit spelen. Het leek wel als je met je ogen knipperde
dat de bal al weg was! 
Toen gingen ze de line-up doen en wij mochten mee doe. Saar stond bij de aanvoerder van hik,en Catelijne stond bij de aanvoerder van Vic. Daarna gingen ze in de opstelling staan, want ze gingen beginnen. Wij gingen snel naar de dug out. Uiteindelijk stonden we 1-0 voor. Er werden wel veel kaarten uitgegeven maar vooral aan HIC. Maar het werd heel spannend: 1-1! In het laatste kwart werd de keeper van HIC eruit gehaald, want dan mochten ze er een extra speler bij. De spelers van hik hadden wel heel veel pein. Maar in de laatste kwart werd het nog 2-1 voor Vic. Toen werd er afgefloten en iedereen was blij met het eindresultaat. 
Aan het eind mochten we met Heren 1 een broodje kroket eten."

Nieuws afbeelding