header foto header foto
Terug
22-4-2022

TOP jeugd doet 't top!

Nu de zon weer vaker schijnt, het lekkere weer terug is gekeerd, iedereen weer zonder enige restrictie langs de lijn mag staan, is het goed om weer samen van top jeugdhockey te gaan genieten. En dat kan zeker de laatste weken van het seizoen op Victoria.

We zijn - als TC - trots op elke vorm van plezier en prestatie die we op de velden zien en willen graag wat unieke prestaties onder de aandacht brengen. Want onder de radar hebben veel teams hard gewerkt - met heel mooie sprongen voorwaarts als resultaat.

MA1

MA1 (met een speciaal dankwoord aan coach Anouk) kan zich zaterdag 23 april al plaatsen voor de Super A finale dag bij winst tegen HOD. De meiden hebben echt een enorme ontwikkeling doorgemaakt, niet zo gek dat al behoorlijk wat speelsters al hebben mogen meetrainen en meespelen bij Dames 1.

JA1

De leeftijdsgenoten van JA1 hebben keihard gewerkt aan de verbeterpunten die de voorcompetitie zo spannend heeft gemaakt. Mede hierdoor en de gevonden focus op hun eigen kwaliteiten, zorgt voor een prachtige eerste plek in het landelijk. Een heerlijke tegen Kampong zaterdag 16 april (4-3 winst, na 1-3 achter) toonde het mooie resultaat van onze jeugdopleiding.
De jongens gaan voor de plek in de halve finale van het NK, dus blijf ze daarin helpen en steunen langs de lijn.

JB1

De mannen van B1 zijn al het hele seizoen vaak de betere in wedstrijden en winnen ook vaak en met nog wel eens met groot scorebordverschil. Tot eigen frustratie is niet het altijd op hun eigen maximale niveau, een goede houding om verder te komen dan alleen dit jaar goed presteren. Met een flink aantal jongens in Nederlands B, Nederlands onder 15 en Steunpunt-West is het schipperen door de weeks, des te mooier is het om ze samen te zien spelen. Volg deze jongens, want ook voor hen is een plek bij het NK zeker haalbaar.

JC1

We vergeten zeker de C1 niet. Ze vinden tegenstanders die halfcourt spelen maar erg vervelend en saai om tegen te spelen. Het is daarom erg knap dat ze daar inmiddels ook oplossingen voor aan het vinden zijn en daar steeds beter tegen gaan spelen. Waar ze gaan eindigen - dat wordt vanzelf duidelijk. En ook voor JC1 zou de NK-droom zomaar eens bewaarheid kunnen worden.

Voor elke Victoria-supporter en hockeyliefhebber een aanrader om langs de lijn te staan en aan te moedigen. We zien jullie graag.

Namens de Technische Commissie,
Eelko van Roon
Technisch Directeur TOP jeugd

Nieuws afbeelding