header foto header foto
Terug
22-11-2022

Wedstrijdverslag Victoria H1 - HBS H1

Na elke wedstrijd maakt heren 1 een wedstrijdverslag voor de vrienden van Heren 1, en je leest het verslag vanaf nu ook hier op de website:

"Het was weer zo ver na een heerlijke pasta van Fre mochten we aantreden tegen HBS. Ondanks de kou en het regen achting weer hadden we toch zin om vandaag de 3 punten te pakken.

Het fluitsignaal ging en de wedstrijd was begonnen. Er was nog niet heel veel gebeurd aan beide kanten totdat uit het niets HBS een kans kreeg en gelijk de 0-1 maakte. We kwamen daarna nog een paar keer goed weg door het sterke optreden van David waardoor de stand 0-1 bleef. We gingen daarna zelf iets beter hockeyen en kregen daardoor ook een aantal kansen. Zo kreeg Felipe vlak voor tijd een kans en die greep hij ook met beide handen aan door met een droge push van kopcirkel te scoren waardoor we weer op 1-1 stonden in het eerste kwart.

In het tweede kwart ging het eigenlijk hetzelfde als in het eerste kwart. Beide teams kregen allebei wat kansen maar niemand kwam echt tot scoren. Tot in de 28ste minuut waarin HBS de 1-2 maakten en we weer een achterstand moesten gaan repareren na de rust.

Na de bespreking in de rust begonnen we aan de tweede helft. Het werd een helft waarin we echt op zoek moesten gaan naar de gelijkmaker. Ik het derde kwart lukte dat nog niet en bleven we 2-1 achter staan maar hadden we wel de druk erop bij HBS.

In het vierde kwart gingen we dan ook door zoals we in het derde kwart geĆ«indigd waren. Veel druk zetten en zo snel mogelijk de bal afpakken. Door het goede druk zetten kregen we dan ook een strafcorner die goed benut werd door een tip in van Berend. Het stond 2-2 en met nog 7 minuten op de klok gingen we op zoek naar het winnende doelpunt. Ongeacht de vele kansen wilde de bal er niet in en bleef de stand 2-2.

Al met al waren we teleurgesteld in de uitslag van de wedstrijd waar we toch echt 2 punten hebben laten liggen. Volgende week gaan we voor de laatste keer dit jaar knallen tegen Tilburg om weer 3 punten mee terug te nemen naar Kralingen. "