Senioren | trimhockey | veteranen

Senioren

Iedereen boven de 18 jaar is welkom. We hebben meer dan 50 seniorenteams - van zeer competatief tot gezellig recreatief.
Spelers die bij een andere club op hoog niveau hebben gespeeld (en hun kwaliteiten bij Victoria willen laten zien), kunnen via selectie instromen. Neem dan contact op met onze selectiecommissie.

Jong dames teams vol
Het animo voor de Jong Dames teams (18-24 jaar) is zo groot dat we inmiddels geen plek meer hebben. Voor dames en heren boven de 25 jaar en veterinnen/veteranen hebben we nog wel plek.

Daarnaast is er een aantal veteranenteams: voor dames vanaf 30 jaar en voor heren vanaf 35 jaar.
Boven de vijftig? Geen probleem. De gemiddelde leeftijd van de L en XL-herenteams is 50+.

Ben je enthousiast maar wil je eerst aan je techniek werken voordat je wedstrijden gaat spelen, dan kun je aansluiten bij de trimhockeytraining.

Meer weten? Mail of bel Anouk van Rooyen (06 - 57 65 53 85).
Direct aanmelden mag natuurlijk ook. Vul dan dit formulier in.