Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis JB4 Schoonhovense MHC JB1
- Uit MD3 Hockey Club Rotterdam MD4
 
Scheidsrechters Commissie

Examen scheidsrechters: kijk hoe laat jij aan de beurt bent

Nieuwsafbeelding

Komende week zijn de CS-examens op Victoria. Door die test goed af te leggen ontvang je een scheidsrechterskaart, waarmee je wedstrijden kunt leiden. Vanaf 2e jaars C is het verplicht om zo’n kaart te halen.

lees verder
Trainingen

Geen keeperstraining op vrijdag 19 oktober

Nieuwsafbeelding

De keeperstraining gaat op vrijdag 19 oktober niet door. Reden is dat er zaterdag 20 oktober geen competitiewedstrijden zijn. Op vrijdag 26 oktober is er alleen training voor de ABCD-keepers.

lees verder
Algemeen

Steun Victoria met Kopen voor je Club

Nieuwsafbeelding

HV Victoria heeft zich onlangs aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om in eerste instantie de trainingsfaciliteiten voor de jeugd te verbeteren. Deze clubactie kost jullie geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. 

lees verder
Minis

Inne en Roan Mini’s van de Week

Nieuwsafbeelding

Inne en Roan, spelers uit JE4, mochten afgelopen zondag als Mini’s van de Week een middag meelopen met Victoria Heren 1. 

lees verder
Bestuursmededeling

Victoria: Wees sportief en houd je dit seizoen aan deze afspraken!

Nieuwsafbeelding

De aanvoerders van de Victoria-jeugdteams stappen morgen met de speciale Rotterdamse aanvoerdersband (foto) het veld op. Hartstikke mooi natuurlijk dat teken van respect voor de scheidsrechter en tegenstander, maar het stelt niets voor als we dit seizoen niet in woord en daad laten zien dat het ons menens is.

lees verder
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Quooker nieuwe shirtsponsor Heren 1

Nieuwsafbeelding

Trots presenteren wij Quooker als nieuwe shirtsponsor van Victoria Heren 1.
Het verhaal van Quooker is bijzonder. Het begon in 1970 in de Rozenburglaan in Kralingen. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en vroeg zich af waarom er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan kwam.

lees verder
Tophockey Senioren

Dames 1 laat de eigen jeugd dit seizoen meer meedraaien

Nieuwsafbeelding

Het team van Dames 1 beleeft dit seizoen een primeur. De ploeg van coach Lennard Poillot begint op zondag 9 september aan het avontuur in de nieuw gevormde Promotieklasse, een niveau onder de Hoofdklasse.

lees verder