header foto header foto
Terug
13-12-2021

Help 'onze' Daphne helpen en doneer!

Een oproep van Daphne Voormolen die we alleen maar kunnen onderschrijven. Help Daphne helpen en doneer!

"Op 25 februari 2021 werd de wereld onder mijn voeten weggeslagen. Baarmoederhalskanker. In een klap stonden mijn kinderwens, en topsport en maatschappelijke carrière op losse schroeven.

Nu 10 maanden later, na 9 rondes chemo, 3 operaties en ontelbare bezoekjes aan het ziekenhuis, kan ik zeggen dat ik in remissie ben, mijn baarmoeder nog steeds heb, mijn rentree in de Hoofdklassehockey heb gemaakt en langzaamaan weer gestart ben met werk. Maar dit alles heb ik te danken aan het feit dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mee te doen aan een wetenschappelijk onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.

Gedegen, systematisch onderzoek naar de veiligheid, de zwangerschaps- en psychologische uitkomsten van vruchtbaarheidssparende operaties ontbreekt. Dit maakt het moeilijk voor patiënten, zoals ik, om weloverwogen een belangrijke keuze te maken. Met deze actie wil ik daarom bijdragen aan de ‘Profit-studie’ o.l.v. dr. Nienke van Trommel van het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Met deze studie doet zij onderzoek naar kwaliteit van leven rondom baarmoederhalskanker.

Help jij mij het streefbedrag in te zamelen? Je hulp wordt enorm gewaardeerd. Alle kleine beetjes helpen! Klik op de link hieronder!

https://www.actievooravlfoundation.nl/actie/daphne-voormolen

"Number nine IS fine"

Nieuws afbeelding