header foto header foto
Terug
2-10-2023

Scheidsrechtersexamen, nieuwe ronde, inschrijven tot 8 oktober.

Beste Victorianen,
 
De scheidsrechterscommissie organiseert een nieuwe ronde training en examen voor de scheidsrechterskaart (club scheidsrechter). 
 
Het examen is gepland voor woensdag 11 oktober om 19.30 uur. 
 
De inschrijving voor deze ronde start per direct en loopt tot en met zondag 8 oktober 24.00 uur. 
 
Iedereen die zijn kaart wil halen kan zichzelf inschrijven door een mail te sturen aan [email protected]. Voorwaarde is wel dat je als lid, ouder of vrijwilliger bent geregistreerd in de ledenadministratie. Heb je vragen?, dan kun je deze per mail stellen aan dit Email adres.
 
Na inschrijving ontvang je na maximaal 48 uur van de KNHB een mail met een link naar de online training in het KNHB Kenniscentrum. Inloggen doe je met je KNHB registratienummer. Hier kun jij je voorbereiden op het examen.
Op de dag van het examen, 11 okotber, ontvang je kort voor 19.30 een mail met de link naar het online examen. De uitslag van het examen wordt na afloop direct aan je bekend gemaakt.
 
Belangrijk: inschrijven=meedoen! Per deelnemer wordt door de club een bedrag betaald aan de KNHB. Victoria investeert graag in een zo groot mogelijk aantal gediplomeerde clubscheidsrechters. Aan de andere kant verwacht de club dan wel dat het examen daadwerkelijk door de kandidaat wordt afgelegd.
 
Wij rekenen net als vorige keer op zeer veel inschrijvingen!  
 
Succes,
 
HV Victoria Scheidsrechterscommissie
 
Nieuws afbeelding