Maart
Coach Meeting: alle coaches mini's en jeugd
Datum: wo 3 20:00 - 22:00
Locatie: Hockey Clubhuis,Squash Glass Room,Tennis BSO ruimte,Hockey Business Lounge (Sport Lounge),Hockey Vissenkom,Capri ruimte
We nodigen alle coaches uit voor de coachmeeting op woensdag 3 maart om 20.00 in het clubhuis. Coaches zullen na een gezamenlijke inleiding worden ingedeeld in groepjes van de eigen lijn zodat we tussen de leeftijdsgroepen van de spelers kunnen differentiëren. We hopen dat alle coaches aanwezig zullen zijn! Graag vóór 29 februari aanmelden via de eigen lijncoördinator.
Train de Trainer: jeugd D/C/B/A & mini's Fun/F/E
Datum: vr 5 17:00 - 19:00
Locatie: Hockey Vissenkom,Capri ruimte,Hockey Clubhuis,Squash Glass Room,Hockey Business Lounge (Sport Lounge)
Verplichte meeting voor alle jeugdtrainers van HV Victoria. Om 17.00 starten wij met de D/C/B/A trainers, verzamelen in het clubhuis. Sportkleding niet nodig. Om 18.00 starten de mini-trainers. De trainers zullen na een gezamenlijke inleiding in verschillende groepjes worden ingedeeld.