2-7-2022

Rotterdampas-korting? Aanvragen kan nog tot 6 juli om 23.59 uur!!

Wil je ook korting op de contributie van seizoen 2022-2023? Iedereen die contributie betaalt (ook een algemeen lid), kan Euro 25,= korting krijgen op de contributie voor seizoen 2022-2023 met de Rotterdampas die geldig is van 01-03-2022 tot 01-03-2023.

Goed om te weten: je kunt met je Rotterdampas maar voor één sportvereniging korting aanvragen en dit wordt gecontroleerd. Het heeft dus geen zin om de korting bij ons aan te vragen als je die al bij een andere sportvereniging hebt gekregen.

De deadline om de korting aan te vragen is 6 juli om 23.59 uur.

Het seizoen 2022-2023 is gestart op 1 juli en op 7 juli zal van iedere aanvraag de geldigheid van de Rotterdampas worden gecontroleerd. Als de Rotterdampas geldig is, zal de korting in de account van de Rotterdampas worden verzilverd en vervolgens met de contributie van de maand juli worden verrekend.

De korting kan alleen worden aangevraagd via het online Google formulier (zie onder). Aanvragen die op een andere manier binnen komen, worden niet in behandeling genomen.

Bij ieder afzonderlijk lid moet het eigen lidnummer van Hockey Vereniging Victoria en eigen nummer van de Rotterdampas op het formulier worden ingevuld. Controleer de nummers dus goed als je het formulier invult! Anders kunnen we de aanvraag niet verwerken en zullen we de aanvraag afwijzen. Het lidnummer van Victoria staat in de welkomstmail en op de factuur. Het nummer van de Rotterdampas staat op de voorkant van de Rotterdampas.

Het aanvraagformulier vind je hier (https://forms.gle/KvzjsKLjfkCUrmHZA).

Nieuws afbeelding