header foto header foto
Terug
9-11-2022

Rotterdampas-korting? Aanvragen kan tot 30 november om 23.59 uur!!

Wil je ook korting op de contributie van seizoen 2022-2023 en heb je de korting voor dit seizoen nog niet gekregen? Dan kun je gedurende de maand november 2022 de korting alsnog aanvragen.

Goed om te weten: je kunt met je Rotterdampas maar bij één sportvereniging en maar één keer per seizoen de korting krijgen en dit wordt gecontroleerd. Het heeft dus geen enkele zin om de korting bij ons aan te vragen als je de korting voor dit seizoen al bij ons of bij een andere sportvereniging hebt gekregen.

Iedereen die contributie betaalt (ook een algemeen lid), kan Euro 25,= korting krijgen op de contributie voor seizoen 2022-2023 met de Rotterdampas die geldig is van 01-03-2022 tot 01-03-2023.

De deadline om de korting aan te vragen is 30 november 2022 om 23.59 uur.

Het seizoen 2022-2023 is gestart op 1 juli en begin december zal van iedere aanvraag de geldigheid van de Rotterdampas worden gecontroleerd. Als de Rotterdampas geldig is, zal de korting in de account van de Rotterdampas worden verzilverd en op één van de volgende manieren worden verrekend:

- met de contributie voor zaalhockey voor de jeugd in de maand december

- met de 4e termijn van de contributie voor veldhockey in de maand januari

- via uitbetaling in de maand januari of februari


De korting kan alleen worden aangevraagd via het online Google formulier (zie onder). Aanvragen die op een andere manier binnen komen, worden niet in behandeling genomen.

Bij ieder afzonderlijk lid moet het eigen lidnummer van Hockey Vereniging Victoria en eigen nummer van de Rotterdampas op het formulier worden ingevuld. Controleer de nummers dus goed als je het formulier invult! Anders kunnen we de aanvraag niet verwerken en zullen we de aanvraag afwijzen. Het lidnummer van Victoria staat zowel in de welkomstmail als in de factuur en is altijd lager dan het getal 55.000. Het factuurnummer is altijd hoger dan het getal 55.000. Let er dus op dat je het lidnummer en niet het factuurnummer opgeeft. Het nummer van de Rotterdampas staat op de voorkant van de Rotterdampas.

Het aanvraagformulier vind je hier (https://forms.gle/KvzjsKLjfkCUrmHZA).


Nieuws afbeelding