5-6-2021

Coronamaatregelen vanaf 5 juni

Beste leden en bezoekers,

Per 5 juni 2021 gelden nieuwe coronaregels op Victoria. Deze regels zijn in lijn met adviezen van het RIVM en de KNHB opgesteld.

Hockey

• Hockeyers vanaf 18 jaar mogen samen sporten in een groep van maximaal 50 personen. Tijdens het sporten hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Hockeyers vanaf 18 jaar mogen alleen onderlinge wedstrijden spelen tegen teams van dezelfde vereniging.
  • Jeugd tot en met de A-categorie mag zonder beperkingen trainen en naast de onderlinge wedstrijden ook weer wedstrijden tegen andere verenigingen spelen.
  • Denk aan de 1,5 m afstand!
  • In het clubhuis wordt een mondkapje gedragen (vanaf 13 jaar).
  • Er zijn maximaal 6 begeleiders per team welkom op het complex, inclusief rij-ouders. Voor de Jongste Jeugd maximaal 3 per team.
  • Verzamelen maximaal 30 minuten voorafgaande aan de wedstrijd, we vragen iedereen direct na de wedstrijd weer te vertrekken.
  • Denk aan het dragen van een mondkapje in de auto (vanaf 13 jaar) als je met verschillende huishoudens reist.
  • De kleedkamers en douches mogen weer open, wij vragen iedereen zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en de douches. Teambesprekingen worden in principe buiten gehouden.
  • Publiek is helaas nog niet toegestaan op het complex.

Horeca

• De sportkantine is dicht, maar wel open voor het afhalen van eten en drinken.
  • De buitenbar is open op piekmomenten en alleen voor afhaal
  • Afhaal mag tot 01:00 uur ’s nachts open blijven.
  • Na 20.00 uur mag geen alcohol meer worden verkocht.
  • Victoria heeft besloten om voorlopig geen buitenterras te openen.
  • Contactloos betalen.

• Evenementen zijn niet toegestaan