header foto header foto
Terug
19-8-2021

Trainingen Jeugd starten 30 augustus!

Het nieuwe trainingsschema voor seizoen 2021-2022 is klaar: vanaf maandag 30 augustus a.s. starten de trainingen voor de jeugd! Omdat veld twee nog gerenoveerd wordt tot een waterveld trainen wij de eerste weken met een aangepast "vier velden" schema. Wanneer je traint en op welk veld kun je zien in de Victoria-app en op de site. We hopen dat de renovatie voorspoedig gaat zodat wij snel weer op vijf velden terecht kunnen. Hou in elk geval de app en de site in de gaten.


Wil je met je team vóór 30 augustus trainen of een oefenpotje spelen? Dat kan vanaf nu! Vraag een veld aan via  [email protected] (o.v.v. naam team en naam begeleider). 


Net als afgelopen seizoen traint ieder team met materiaal uit de eigen materiaaltas. Tijdens de reguliere trainingen zal het materiaal worden aangevuld door de trainer zodat er lekker afwisselend met veel balcontact kan worden getraind. Zorg dus dat er vóórdat de trainingen starten duidelijke teamafspraken zijn over de tas. 

Verder vragen wij alle spelers om in de app hun aan- en/of afwezigheid voor de trainingen en wedstrijden aan te geven. Hou er tenslotte rekening mee dat het dragen van een bitje & scheenbeschermers verplicht is tijdens iedere training en de wedstrijden. Een handschoen wordt aangeraden. Namens alle trainers, bij voorbaat dank! 

Heb je vragen over de trainingen? Stuur een bericht naar [email protected]  
Fijne vakantie nog en tot 30 augustus op de velden! 
 
Nieuws afbeelding