header foto header foto
Terug
13-9-2021

Comeback girls MA1

Wat. Een. Wedstrijd! 
Na een sterke start tegen het Amstelveense HIC, kreeg MA1 onfortuinlijk drie counterdoelpunten op rij tegen: 0-3 op het scorebord. Tegen de verhouding in, zeker omdat meermalen de paal van HIC was geraakt. Tel daar ook nog een flinke plensbui bij op en de moed zakte je in de doorweekte hockeyschoenen.

Maar dan heb je buiten de comebackgirls van MA1 gerekend. Zij bleven keihard strijden voor een goed resultaat. In het derde kwart resulteerde dat in een prachtig ingeslagen strafcorner van Brechtje Hamerslag. Dat was een tik - zo niet een mokerslag voor de gasten. Je voelde de wedstrijd kantelen. Twee minuten later sloeg Sophie Tutuhanewa toe. En daar bleef het niet bij, want in het vierde kwart maakte Juul Mannaerts met een geraffineerd intikkertje 3-3. En 5 minuten voor tijd sloeg Sophie Tutuhanewa opnieuw toe met een heerlijke backhand in de lange hoek. Eindresultaat: 4-3. 
Toch vertellen deze fraaie treffers niet het hele verhaal. De grote kracht zat was de strijdlust en positieve spirit van het team als geheel. 
Op naar de volgende wedstrijd!
Nieuws afbeelding