header foto header foto
Terug
3-12-2021

Info (zaal)trainingen en zaalballen

Door de nieuwe coronamaatregelen (geen sportactiviteiten na 17 uur) kunnen we niet met alle teams in de zaal trainen op basis van het eerder doorgegeven schema. Omdat sportcomplexen om 17 uur gesloten moeten zijn, hebben we gekeken wat mogelijk is tot uiterlijk 16.45 uur. We gaan het nu als volgt doen.

Mini's

De mini’s blijven op de woensdag trainen, de Zaal op Zondag-tijden gaan niet door. Deze tijden zetten we in voor trainingen voor de andere jeugd. 

D-jeugd

Bij alle indoorcomplexen hebben wij de beschikbare zaalruimte tussen 15.45 en 16.45 uur gehuurd (vanwege de schooltijden is eerder niet aan de orde). Dat levert weinig zaaluren op om te trainen. De middelbare scholieren zullen deze tijden nauwelijks kunnen halen (en ook zeker niet met het hele team). Voor de D-jeugd geldt dat wel en om die reden zijn de beperkte beschikbare uren verdeeld over alle D-teams, zodat zij dus in de zaal kunnen trainen. 

A t/m C Jeugd

Voor de A t/m C jeugd worden elke week 3 instuiftrainingen georganiseerd op maandag, woensdag en donderdag van 15.45 tot 16.45 uur. Deze trainingen zijn op het veld, vooraf opgeven hoeft niet en er zal dan ook aandacht worden besteed aan de opstelling/tactiek etc. van het zaalhockeyen. Verder wordt er lekker gehockeyd, is er een bootcamp o.i.d. zodat iedereen die dat haalt met school toch nog lekker kan bewegen. Waar mogelijk kijken we nog naar andere mogelijkheden, bijvoorbeeld zaaltrainingen in het weekend (maar veel zalen zijn dan al verhuurd) en andere kleinere sportzalen van bijvoorbeeld scholen (maar daar zijn over het algemeen geen balken). 

Zaalballen

De zaalcommissie heeft voor elk team 6 zaalballen beschikbaar, die gebruikt kunnen worden om in te spelen voor de wedstrijd (en als wedstrijdbal van eigen thuiswedstrijd). De ballen zijn af te halen in het clubhuis tegen betaling van € 15,- borg op zaterdag 4 december van 9.00 tot 10.00 uur. 

Nieuws afbeelding