header foto header foto
Terug
22-6-2022

Wat een weekend!

Beste Victoria-supporters,wat een weekend hebben we achter de rug! Een weekend vol spanning, finales, finale toernooien en natuurlijk dat alles in de lastige omstandigheden die er waren!

MA1 heeft zich zaterdag tot aan de halve finale van de Super A geknokt, helaas verloren van de latere kampioen Delta Venlo. Het resultaat voelde op dat moment onterecht maar de meiden kunnen terug kijken op een goed seizoen.

Bij JC1 wilde de goal maar niet vallen waardoor ze zaterdag op Ede helaas net geen tweede zijn geworden in hun poule. Dat betekent dat de jongens niet door zijn naar de halve finale volgende week, maar de sterke competitie in het super C mogen deze mannen zeker niet vergeten.

Voor JA1 was het een dubbelweekend, in de best-of-three was de stand 1-0 in het voordeel van Victoria, maar helaas hebben de mannen zaterdag en zondag verloren op shoot-outs. De enorme support die er dit weekend op de been was voor de jongens is hartverwarmend en goed om te zien. De strijd was hevig en tot de allerlaatste snik. Trots overheerst, kijkend naar het gevecht om uberhaupt in de landelijke competitie te komen. Trots overheerst hoe ze vervolgens de poule hebben gewonnen en trots overheerst hoe er dit weekend werd gehockeyd.

JB1, van harte gefeliciteerd met het behalen van de finale van het landskampioenschap!! Ook nu weer in de halve finale, dominant, krachtig en goed hockey gespeeld. Jullie blijven doorbouwen op de basis die jullie in het begin hebben gelegd. Kijkend naar het samenspel, de doelpunten en de organisatie van het gehele team dan kunnen we ons op maken voor de climax van het jaar! Een prachtig mooi affiche met de twee beste ploegen van Nederland tegenover elkaar, beter kan niet! Mannen, begeleiding, ga ervan genieten deze week, wees je bewust van de mooie dingen en pak de focus voor wat er komen gaat.

Niets is mooier dan dat wij, Victoria supporters en liefhebbers, deze jongens gaan steunen aanstaande zaterdag op Kampong. De finale start om 12 uur in Utrecht, waar het de TC zo mooi lijkt als daar iedereen onze jongens komt aanmoedigen. Trek je Vic shirt aan, neem je Vic sjaal mee, doe je Vic pet op, maak spandoeken, alles om de jongens dat zetje in de rug te geven. Het is verstandig zoveel mogelijk te carpoolen want het zal erg druk zijn (alle jeugdfinales van de A en B zijn op Kampong). Vertrek dus met elkaar en op tijd.

Het gaat zeker een onvergetelijke dag worden, wij steunen jullie tot aan de laatste seconde!

Namens de TC,

Eelko van Roon

Nieuws afbeelding