header foto header foto
Terug
1-8-2022

Hockeytrainers gezocht!

Beste jeugdspelers, seniorenspelers en ouders,

Voor diverse teams worden nog trainers gezocht. Ook zoeken wij nog "hulp"ouders die onze jeugdtrainers willen helpen met de training (hierbij kun je denken aan de spelers op tijd "klaar zetten” voor de start van de training, helpen met het uitzetten van een oefening, mee fluiten tijdens het partijtje en/of met een speler even naar het clubhuis lopen als er iets is.)

De trainingen vinden plaats vanaf maandag 22 augustus tot de winterstop eind november en dan weer na de Krokusvakantie tot medio juni ’23. In totaal gaat het totaal om ca. 26 weken.
Vind je het óók leuk om in de zaal training te geven? Dat kan natuurlijk! In overleg kijken wij wat er past en delen wij je in op één of méérdere teams.

Als trainer word je onderdeel van ons trainersteam. Samen zorgen wij ervoor dat onze jeugd met plezier naar hockey komt om te trainen, om lekker intensief te bewegen én natuurlijk ook om beter te worden.

Wij zoeken liefst trainers met ervaring, het hebben van een diploma is daarbij een pré, maar niet noodzakelijk.Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding en een prima vergoeding.

Op de volgende tijden / dagen worden nog vaste trainers gezocht:

(Tijden / dagen onder voorbehoud van wijzigingen. Kun je buiten deze tijden? Laat het weten!)

Maandag
17.30 - 19.00 (JC)
20.30 - 22.00 (MA/JA)

Dinsdag
16.00 - 17.30 (MD jeugd trainers én hulpouder gezocht)
17.30 - 19.00 (JB / MC)

Woensdag
17.30 - 19.00 (JB / MB)

Donderdag
16.00 - 17.30 (MD jeugdtrainers én hulpouder gezocht)
19.00 - 20.30 (JAB / MAB)

Vind jij het leuk om training te geven? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij [email protected]. We horen graag van je!

Nieuws afbeelding