header foto header foto
Terug
28-9-2022

Vic omarmt Rotterdam

Afgelopen zondag (Super Sunday) namen Hugo Mann (aanvoerder Heren 1) en Daphne Voormolen-Muller (captain Dames 1) de "Omarm Rotterdam” aanvoerdersband in ontvangst. 

De Omarm Rotterdam-campagne is een initiatief van Rotterdam SportSupport en staat voor elkaar steunen, leiderschap, samenwerking en betrokkenheid. De door Arno Coenen ontworpen Rotterdamse groen-witte band met het stadswapen "Sterker door Strijd” is onderdeel van deze campagne en staat voor diversiteit en inclusie in de sport.

Ter ere van deze kick-off werd een levensgrote aanvoerdersband uitgerold over het veld aansluitend aan de thuiswedstrijden van beide teams. De komende weken zullen alle teams op Victoria, van Jongste Jeugd tot Veteranen, deze aanvoerdersband uitgereikt krijgen. We hopen dat dit een mooie aanleiding zal zijn om Sportiviteit & Respect bespreekbaar te maken in het team.

Om handen en voeten te geven aan deze campagne, organiseren we op woensdagavond 2 november van 20:00-21:30 uur een sparsessie over Sportiviteit & Respect op Victoria, ondersteund door SportSupport. Ik nodig iedereen van harte uit om mee te denken!

Desirée Leemreis, KNHB Ambassadeur Sportiviteit & Respect

Nieuws afbeelding