header foto header foto
Terug
21-12-2022

Dames 1 Veilingdiner: Villa Thalia!

Lieve Victorianen,

Vrijdag 20 januari is het dan zover, het veilingdiner door en voor Dames 1. 🍽️
Na het veilingdiner een aantal jaar met succes op Vic te hebben gevierd waren wij toe aan iets nieuws. We zijn dan ook heel trots dat wij jullie dit jaar mogen uitnodigen bij ✨Villa Thalia✨ de specialist in het organiseren van feesten en partijen - maar natuurlijk wel in de Vic dames 1-sfeer (o.a. dat u weer door ons wordt bediend, en een deel van de opbrengst gaat naar baarmoederhalskanker-onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, de plek waar onze aanvoerder Daphne behandeld is).

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen om er samen met Thalia een waar spektakel van te maken. Dit mag je niet missen! Meld je daarom snel aan!

Aanmelden

Wij ontvangen jullie graag op 20 januari tussen 18:00 en 18:30 uur, ons programma duurt tot 23:00 uur. Daarna is iedereen uitgenodigd om te blijven bij het Asian New Year feest dat aansluitend plaatsvindt in Villa Thalia. Dus we eindigen de avond swingend.🪩💃🏼

Voor 75 euro geniet je van een driegangendiner🍽️ (excl drank, zie menu bij de aanmeldlink) én een aantal shows verzorgd door Villa Thalia. Daarnaast worden er geweldige items geveild, waaronder een live geschilderd kunstwerk van bekende Rotterdamse kunstenaars. De volledige lijst met veilingsitems ontvangt u later.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen jullie te mogen ontvangen in het nieuwe jaar!🫶🏼🍾

Liefs,
Dames 1💛🖤
Nieuws afbeelding