header foto header foto
Terug
14-7-2023

Jeugd: Trainingsschema '23/'24

Hierbij een opzet voor het trainingsschema voor alle jeugdteams (m.u.v. topjeugd en jongste jeugd) van Victoria seizoen ’23 - ’24.
Dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen. Het definitieve schema, inclusief trainers, zal zichtbaar worden in de Victoria-app, vóór aanvang van de trainingen. De trainingen starten op maandag 21 augustus.
Wij verzoeken alle spelers om altijd aan te geven of je wel- of niet naar de training komt. Dit kun je eenvoudig in de app doen. Dan kunnen de trainers rekening houden met hoeveel spelers er zijn.De trainingen gaan altijd door: als de opkomst van een team klein is, worden teams samengevoegd zodat er altijd goed getraind kan worden.

OPROEP: voor diverse blokken (met name voor onze O16 en O18 teams) zoeken wij nog trainers. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]

Vragen of feedback? Verdere informatie over de trainingen e.d. volgt via de eigen lijncoördinatoren, die je ook kunt mailen als je méér wil weten over de planning en het schema.

Fijne zomervakantie!
De Jeugdcie
Nieuws afbeelding
Bijlage