header foto header foto
Terug
12-4-2024

Nieuwe Bedrijfsleider Horeca bij SV Victoria

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Wendy Rosman op 16 april 2024 zal starten als de nieuwe bedrijfsleider horeca bij SV Victoria. Wendy brengt een schat aan ervaring en enthousiasme met zich mee naar deze rol.

Wendy heeft een indrukwekkende achtergrond in de horeca en evenementenbranche, met meer dan 25 jaar ervaring. Ze heeft gewerkt als zelfstandige, waarbij ze samen met haar man Alex 2 eventschepen exploiteerde en een eventbureau voor commerciƫle en b2b events runde. Daarnaast heeft ze onder andere gewerkt als locatiemanager bij Kasteel van Rhoon, boekhoudkundig medewerker bij Dudok, assistent financieel manager inde zorg tijdens de coronapandemie en als horeca/eventmanager bij landgoed Vidaa.

Naast haar professionele prestaties, is Wendy een moeder die houdt van sport, koken en muziek. Ze werd geboren in een gezin waarin haar opa topsporter was, haar vader musicus en in de familie werden onder andere horecaondernemingen geƫxploiteerd. Het vak zit in haar hart en werd haar met de paplepel ingegeven.

Hoewel 16 april 2024 haar eerste dag is, is Wendy vastbesloten om een goede start te maken door zoveel mogelijk van jullie allemaal te leren. Ze nodigt iedereen uit om eventuele achtergrondinformatie of tips te delen die nuttig kunnen zijn voor een nieuwe persoon in deze rol.

Wendy kijkt ernaar uit om ieder van jullie binnenkort persoonlijk te ontmoeten. We zijn ervan overtuigd dat Wendy een geweldige aanvulling zal zijn en we kijken uit naar de positieve impact die ze zal hebben bij SV Victoria.
Nieuws afbeelding