header foto header foto
Terug

De Victoria hockeyschool

Heb je nog nooit gehockeyd maar lijkt het je wel leuk? Of hockey je zelf al en wil je een vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk jouw sport is? Dan is de Victoria Hockeyschool helemaal iets voor jou! We starten elke 2e vrijdag van september en maart.

De Victoria Hockeyschool is er voor alle jongens en meisjes van 9 t/m 13 jaar. Was je vóór 1 oktober 2021 minimaal 9 jaar en maximaal 13 jaar? Dan kun je meedoen met de Victoria Hockeyschool.

Was je vóór 1 oktober 2021 ouder dan 13 jaar? Dan kunnen we voor jou kijken wat er voor jou mogelijk is. Stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected].

Wat kost de hockeyschool?

Bij de Victoria Hockeyschool worden 5 gratis trainingen gegeven, zodat je kunt uitproberen of je hockey leuk vindt.

Wanneer trainen we?

Tijdens de in totaal vijf trainingen leer je alle hockeybasics. We trainen van 17.00 uur tot 18.00 uur op veld 6.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Het enige dat je mee moet nemen is een bitje (tandbeschermer, te koop bij de bar) en scheenbeschermers (deze zijn verplicht en eventueel ook te leen). Hockeyschoenen hoeft nog niet en ook een stick kan je bij ons lenen.

Leuk! Ik wil meedoen!

Lijkt het je leuk? Geef je dan snel op via het inschrijfformulier. In dit formulier kun je ook jouw vragen en opmerkingen kwijt.

Wil je na de Victoria Hockeyschool doorgaan met hockeyen? Dan kun je trainingslid worden en mee gaan trainen met een team met leeftijdsgenoten.

Maar ik ben nog geen 9 jaar

Was je vóór 1 oktober 2021 nog geen 9 jaar, heb je weinig of geen ervaring en lijkt het je leuk om te gaan hockeyen, stuur dan een mail naar [email protected] met je naam en geboortedatum. We kijken dan met welke lijn je het beste mee kan trainen en nemen contact met je op voor de eerste 3 gratis proeftrainingen. Er is geen vaste startdatum, je kunt instromen wanneer je wilt.