header foto header foto
Terug

De Victoria hockeyschool

Heb je nog nooit gehockeyd maar lijkt het je wel leuk? Of hockey je zelf al en wil je een vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk jouw sport is? Dan is de Victoria Hockeyschool helemaal iets voor jou! We starten elke 2e vrijdag van maart en september.

Wat kost de hockeyschool?

Bij de Victoria Hockeyschool mag je drie keer gratis aan een training meedoen. De Victoria Hockeyschool is er voor alle jongens en meisjes (van 11 t/m 16 jaar).

Wanneer trainen we?

Tijdens de in totaal vijf trainingen leer je alle hockeybasics. We trainen van 17.00 uur tot 18.00 uur op veld 6

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Het enige dat je mee moet nemen is een bitje (tandbeschermer) en scheenbeschermers (deze zijn verplicht en eventueel ook te leen). Hockeyschoenen hoeft nog niet en ook een stick kan je bij ons lenen.

Leuk! Ik wil meedoen!

Lijkt het je leuk? Geef je dan snel op via het inschrijfformulier. In dit formulier kun je ook jouw vragen en opmerkingen kwijt.

Maar ik ben nog geen 11 jaar

Ben je jonger dan 11 jaar, heb je wel/weinig of geen ervaring en lijkt het je leuk om te gaan hockeyen stuur dan een mail naar [email protected] met je naam en geboortedatum. We kijken dan met welke lijn je het beste mee kan trainen en nemen we contact met je op voor de eerste 3 proeftrainingen. Er is geen vaste startdatum, je kunt instromen wanneer je wilt.