Victoria Hockey
 
Algemeen

Daka Sport feliciteert alle kampioenen!

Nieuwsafbeelding

Om dit te vieren trakteert Daka Sport van 22 juni 2018 tot 8 juli 2018 op minimaal 30% korting op alle hockeysticks en hockeyschoenen collectie ‘17/’18. Dit geldt natuurlijk ook voor alle niet-kampioenen!
Kom nu naar een van onze filialen of kijk online op www.daka.nl en bekijk onze aanbiedingen. 

lees verder
Tophockey Jeugd

JC1 naar 1/2 finales

Nieuwsafbeelding

JC1 is vandaag als nr1 in de poule naar de halve finale. Morgen om 11u speelt JC1 tegen OranjeRood dat 2e werd in de andere poule.Favoriet Kampong is naar huis en dat is toch wel heel verrassend. In de 1e wedstrijd tegen Kampong kwam JC1 met 2-0 achter. De rust en de aanwijzingen van coach Vincent hielpen want door hard te werken en het eigen spel

lees verder
Tophockey Jeugd

JD2 gaat ook naar het NK

Nieuwsafbeelding

JD2 speelt zondag 24 juni aanstaande het NK op HC Rotterdam. De tegenstanders zijn Rood-Wit, Amsterdam, Scharweijde, Rotterdam, Naarden, Gooische en Kampong. Alle steun en supporters zijn welkom!

lees verder
Breedte Senioren

Veterinnen A kampioen!

Nieuwsafbeelding

Wij vieren komende zondag ons kampioenschap en promotie naar de overgangsklasse! We hopen op zoveel mogelijk enthousiaste Victorianen langs de lijn om ons toe te juichen op deze feestelijke dag en daarna met ons te vieren! Half 3 op veld 2!

lees verder
Tophockey Jeugd

JC1 naar NK

Nieuwsafbeelding

A.s. weekeinde speelt JC1 in Houten voor het NK. Een mooie beloning van een seizoen waarin het team steeds beter ging functioneren en zich goed ontwikkeld heeft. Waar voor de winterstop nog wel eens prachtig spel werd gevolgd door mindere fasen (die de tegenstanders afstraften), is het team steeds stabieler geworden. In de competitie is JC1 als 5e

lees verder
Algemeen

Volvo en Victoria Clubbonus

Nieuwsafbeelding

Kijk hier hoe de clubbonus werkt:

lees verder