Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Communicatie

Gezocht: social media whizzkid

Nieuwsafbeelding

Zit jouw telefoon dag en nacht aan je hand gekleefd en weet jij hoe jouw berichten de meeste impact maken op Insta en Facebook? Ben je lid van Victoria en vind je het leuk om berichtjes te maken en posten over je club? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

lees verder
Algemeen

Keepers opgelet. Geef door wat je met je uitrusting doet

Nieuwsafbeelding

Het hockey seizoen is voor de meesten voorbij. Dat betekent dat alle keepers moeten laten weten of ze hun uitrusting inleveren of nog een seizoen houden. Je kan dat vóór 21 juni aan de materialenmannen Menno Maingay en Rob Manuputty laten weten. Lees hieronder wat zij willen weten en wanneer de spullen ingeleverd kunnen worden. 

lees verder
Evenement

Shoot-out Districtsfinale: geen finales, wel veel geleerd!

Nieuwsafbeelding

Wat was het een leuke dag, de shootout districtsfinale op Tweede Pinksterdag. Vier Victoria spelers en twee keepers waren afgereisd naar Pijnacker. Na een spannende ochtend bereikten Fauve, Victoria en Tjibbe de halve finale. Helaas werden ze daar een kopje kleiner gemaakt door de reuzen van de A- en B-lijnen van andere verenigingen. Iedereen

lees verder
Trainingen

Trainingen jeugd gaan door tot start zomervakantie 19 juli

Nieuwsafbeelding

De competitie is afgelopen maar het duurt nog zes weken voordat de zomervakantie begint. Anders dan vorige jaren gaan de trainingen van de breedteteams dit jaar door tot uiterlijk 19 juli. Het trainingsprogramma ziet er als volgt uit: 

lees verder
Breedte Jeugd

Wordt MD4 komend weekend kampioen?

Nieuwsafbeelding

Wordt MD4 dit weekend kampioen? Dat zal erom spannen. Want als het team komende zaterdag verliest kan runner-up Feyenoord MD1 de meiden nog inhalen. Maar dan moeten ze wel met 33-0 van Dordrecht winnen. 

lees verder
Breedte Jeugd

MC4 is kampioen

Nieuwsafbeelding

Na Dames 1 en Heren 1 is zaterdag ook Meisjes C4 kampioen geworden. Dankzij een 0-4 overwinning op Derby in Zwijndrecht is het team voor het einde van het seizoen al zeker van de eerste plaats in de poule. 

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

LET OP: Activatiecode invoeren in kleine letters (lowercase)!

lees verder