Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Sponsor Commissie

Sponsormiddag groot succes

Nieuwsafbeelding

De sponsorcommissie van Victoria greep de wedstrijd tussen Heren 1 en Leonidas en het TD met de Hermes House Band afgelopen zondag aan om de sponsors van de club uit te nodigen voor een gezellig samenzijn. 

lees verder
Tophockey Senioren

Dames 1: zwakke start, toch gelijk

Nieuwsafbeelding

Voor wie er afgelopen zondag niet bij kon zijn, hierbij het door de dames zelf geschreven verslag van Victoria tegen HIC.

lees verder
Zaalhockey

Zaal op Zondag voor D-jeugd vanaf 18 november

Nieuwsafbeelding


Beste jongens en meisjes van de D-teams,
We gaan bijna weer de zaal in. Om alvast te wennen en te oefenen beginnen we volgende zondag weer met zaal op zondag = ZOZ-D. We hopen dat jullie allemaal van de partij zijn.

lees verder
Algemeen

Maak kans op 100 euro met Kopen voor je Club

Nieuwsafbeelding

Victoria doet mee aan Kopen voor je Club. Daarmee heeft de club in twee maanden tijd al ruim 500 euro opgehaald voor trainingsfaciliteiten voor de jeugd. Door via Kopen voor je Club aankopen te doen bij bekende webwinkels als CoolBlue, Wehkamp en Booking.com ontvangt Victoria een percentage.

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

lees verder
Algemeen

Fiets in groepjes, houd je spullen in de gaten!

Nieuwsafbeelding

Inmiddels zitten we in de donkere dagen voor de feestmaand december, maar niet iedereen is in deze tijd van het jaar vervuld van de kerstgedachte. Daarom is het wellicht nog eens goed om jullie te attenderen op de volgende zaken:

lees verder
Scheidsrechters Commissie

Scheidsexamens: extra herkansing A- en B-jeugd

Nieuwsafbeelding

Helaas vielen de resultaten van de examens voor de scheidsrechterskaart vorige week enigszins tegen. Slechts 36 van de 88 deelnemende Victorianen komen in het bezit van hun CS-kaart, waarmee ze wedstrijden kunnen gaan fluiten. Een felicitatie voor de geslaagden is op zijn plaats. Waarschijnlijk zullen de CS-kaarten eind november binnen zijn.

lees verder
Algemeen

Koop bij Booking of CoolBlue en zet Victoria aan kop!

Nieuwsafbeelding

De leden van Victoria beginnen zo langzamerhand de weg naar Kopen voor je Club te vinden. In het klassement over de laatste 30 dagen staan we op de tweede plaats qua opbrengsten. Maar dat kan nog beter. 

lees verder
Bestuursmededeling

Victoria: Wees sportief en houd je dit seizoen aan deze afspraken!

Nieuwsafbeelding

De aanvoerders van de Victoria-jeugdteams stappen morgen met de speciale Rotterdamse aanvoerdersband (foto) het veld op. Hartstikke mooi natuurlijk dat teken van respect voor de scheidsrechter en tegenstander, maar het stelt niets voor als we dit seizoen niet in woord en daad laten zien dat het ons menens is.

lees verder
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Quooker nieuwe shirtsponsor Heren 1

Nieuwsafbeelding

Trots presenteren wij Quooker als nieuwe shirtsponsor van Victoria Heren 1.
Het verhaal van Quooker is bijzonder. Het begon in 1970 in de Rozenburglaan in Kralingen. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en vroeg zich af waarom er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan kwam.

lees verder
Tophockey Senioren

Dames 1 laat de eigen jeugd dit seizoen meer meedraaien

Nieuwsafbeelding

Het team van Dames 1 beleeft dit seizoen een primeur. De ploeg van coach Lennard Poillot begint op zondag 9 september aan het avontuur in de nieuw gevormde Promotieklasse, een niveau onder de Hoofdklasse.

lees verder
Algemeen

Steun Victoria met Kopen voor je Club

Nieuwsafbeelding

HV Victoria heeft zich onlangs aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om in eerste instantie de trainingsfaciliteiten voor de jeugd te verbeteren. Deze clubactie kost jullie geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. 

lees verder