Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Bestuursmededeling

Nieuwe videotoren op veld 3

Nieuwsafbeelding

Ons nieuwe veld 3 heeft sinds deze week een prachtige videotoren. Voorzien van stroom, tafel en statief staat er precies het bouwwerk dat de coaches wilden hebben. 

lees verder
Algemeen

De bitjes zijn klaar

Nieuwsafbeelding

Zaterdagochtend 22 september kun je je eigengehapte bitje afhalen tussen 9.00 en 11.00 uur bij de minitafel op Victoria. 
Komt dit niet uit, neem dan even per mail contact op met [email protected]

lees verder
Scheidsrechters Commissie

Spelregelcafé op 25 september

Nieuwsafbeelding

In samenwerking met de hockeybond organiseert de scheidsrechterscommissie op dinsdagavond 25 september a.s. een spelregelcafé in het clubhuis van Victoria. Inloop vanaf 19.30 uur, het café begint om 20.00 uur. 

lees verder
Minis

Mini’s werven leden op scholen

Nieuwsafbeelding

De mini’s van Victoria geven kleur aan de club. Bij de trainingen en wedstrijdjes is het op Vic altijd een drukte van belang met onze jongste leden en hun ouders. Mini’s houden de club jong en dynamisch.

lees verder
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Quooker nieuwe shirtsponsor Heren 1

Nieuwsafbeelding

Trots presenteren wij Quooker als nieuwe shirtsponsor van Victoria Heren 1.
Het verhaal van Quooker is bijzonder. Het begon in 1970 in de Rozenburglaan in Kralingen. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en vroeg zich af waarom er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan kwam.

lees verder
Minis

Mini’s vragen aandacht voor goede doel

Nieuwsafbeelding

Alle jongste jeugdleden van Victoria kregen op woensdag 5 september hun nieuwe trainingsshirts uitgereikt. Het Rotterdamse advocatenkantoor Windt Le Grand Leeuwenburgh (www.windtlegal.com) is opnieuw de sponsor van de mini’s. Op de achterkant van de tenues is ruimte gemaakt voor het goede doel, het "Fonds Gezond Geboren”. Dat fonds wil de

lees verder