Victoria Hockey
 
Minis

Buitenspeelmiddag groot succes

Nieuwsafbeelding

Het was een gezellig boel op Victoria in de herfstvakantie. De buitenspeelmiddag georganiseerd door Anne Kathy Gerbers en Marlotte van Woerkens was een groot succes. Op woensdag- en vrijdagmiddag hadden zij op veld 1 en 2 allerlei leuke oefeningen uitgezet. Leuk en soms ook best moeilijk! Ongeveer 50 kids in alle leeftijden vanaf 2e jaars F waren

lees verder
corona

Corona update 14 oktober

Nieuwsafbeelding

Vanaf woensdag 14 oktober gelden de volgende regels op Victoria:


Veldcompetitie

lees verder
Algemeen

Victoria jeugd zeer succesvol in voorcompetitie

Nieuwsafbeelding

Het was een zeer succesvol voorseizoen voor de jeugd van Victoria. Maar liefst twaalf teams werden herfstkampioen waarvan meer dan de helft alle wedstrijden ongeslagen bleef. Ook noteerden we zes knappe tweede plaatsen voor JA1, MB1, JB2, MC1, MD2 en MD3 en een hard bevochten derde plek voor MC7 en MD1.
Ongeslagen

lees verder
Algemeen

Enthousiaste gastouders M/V gezocht

Nieuwsafbeelding

De club is op zoek naar enthousiaste ouders voor bemanning van de wedstrijdtafel op competitiezaterdagen. Als gastouder ontvang je de begeleiders en scheidsrechters van de teams op zaterdag en ben je de spil bij vragen en verzoeken.

lees verder
Algemeen

Let op: verplichte registratie bij entree Victoria

Nieuwsafbeelding

 
Iedereen van 18 jaar of ouder die het terrein van Victoria betreedt, is verplicht een gezondheidscheck en aanwezigheidsregistratie in te vullen. Dit is zo afgesproken met Rotterdam sport support. Dat kan door middel van de QR code bij het hek en de ingang van het clubhuis. Je kunt ook van tevoren inchecken via de QR code bij dit

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

LET OP: Activatiecode invoeren in kleine letters (lowercase)!

lees verder