Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Tophockey Jeugd

Victoria verwelkomt ambiteuze D-, C-, B- en A-jeugd op Talentendag

Nieuwsafbeelding

Je bent nog geen lid van Victoria, je bent een hockeytalent, hockey is je lust en je leven, je wilt graag meer leren van de beste trainers en je droomt ervan te spelen in de hoogste competitie. Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen we je graag uit voor de talentendag  op zondag 24 maart  as  van 09:00 tot 10:30 .

lees verder
Zaalhockey

Huldiging zaalkampioenen op 10 maart

Nieuwsafbeelding

Ook dit jaar zet Victoria de zaalkampioenen van de club weer speciaal in het zonnetje. Op zondag 10 maart om 14.00 uur, direct na de wedstrijd van Dames 1 tegen MOP, krijgen de winnaars een huldiging in het clubhuis. Zet de datum alvast in je agenda.

lees verder
Algemeen

Vraag nu 25 euro korting op de contributie aan met de Rotterdampas

Nieuwsafbeelding

 
Wilt u ook korting op de contributie van dit seizoen? Ieder lid (ook algemeen lid) van Victoria Hockey kan Eur 25,-- korting krijgen op de reeds betaalde contributie van dit seizoen. (Met de Rotterdampas kunt u jaarlijks bij één sportvereniging deze korting aanvragen.) De korting kan worden verkregen door het

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

LET OP: Activatiecode invoeren in kleine letters (lowercase)!

lees verder
Bestuursmededeling

Pieter Halenbeek neemt taken van Willemijn van Blommestein over

Nieuwsafbeelding

Willemijn van Blommestein heeft haar taken als bestuurslid jeugd tijdelijk moeten neerleggen vanwege persoonlijke omstandigheden. Haar taken zullen per direct worden overgenomen worden door Pieter Halenbeek, bestuurslid mini’s.

lees verder
Algemeen

MC2 kampioen en Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

In de laatste veldwedstrijd van 2018 verzekerde Victoria MC2 zich zaterdag van de herfsttitel. Een fraaie 7-2 tegen Bleiswijk, waartegen het team eerder nog met 4-1 verloor, was ruim voldoende om een feestje te vieren. 

lees verder
Algemeen

JC4 is Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

Voor het eerst gaat een jongensteam strijken met de eer in de verkiezing van Picnic Team van de Week. De mannen van JC4 waren de favoriet van de jury. Zij mogen binnenkort voor 25 euro aan boodschappen doen bij de nieuwe online supermarkt Picnic. Ook dingen ze landelijk mee naar een hoofdprijs.

lees verder
Zaalhockey

Trainingstijden voor zaalhockey jeugd definitief

Nieuwsafbeelding

Het was een heel gepuzzel, maar de trainingstijden voor de zaal zijn nu definitief. Trainingscoordinator Anouk Meeter heeft alle niet-selectieteams (A t/m D-jeugd) ingedeeld en samengevat in bijgevoegd schema. 
Handig is het om te weten waar de afkortingen van de hallen voor staan. Hier komen ze:

lees verder
Algemeen

MB1 is het Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

De prijs voor het Picnic Team van de Week gaat naar… MB1. De meiden van coach/ trainer Liesbeth Kok waren de favoriet van de jury.

lees verder
Algemeen

MC7 is Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

De meiden van MC7 zijn uitgeroepen tot Picnic Team van de Week. Een deskundige jury, bestaande uit bestuursleden van Victoria, besloot unaniem dit team aan te wijzen als winnaar. 

lees verder
Algemeen

MD6 is Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

De meiden van MD6 hebben deze week de primeur. Als eerste team van Victoria mogen ze zich Picnic Team van de Week noemen. Een deskundige jury vond dat de prijs maar naar een team kon gaan. MD6 mag binnenkort bij de nieuwe online supermarkt Picnic voor 25 euro aan boodschappen doen!

lees verder
Minis

Heren 1 en Dames 1 bezorgen Mini’s onvergetelijke dag

Nieuwsafbeelding

Victoria beleefde zaterdag een mooie dag. Niet alleen scheen de zon volop, maar de clinic van Heren 1 en Dames 1 voor de jongste jeugd van Vic was een doorslaand succes.  In twee sessies - eentje voor de F-jes, de ander voor de E-tjes - brachten de hockeyers van onze beste teams hun tips & tricks in een trainingscarrousel over op de

lees verder