Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Zaalhockey

Nieuw: zaalhockeyballen te leen

Nieuwsafbeelding

Teams kunnen dit zaalseizoen van Victoria zaalhockeyballen lenen. Tegen inlevering van een borg van 15,- kunnen de managers of aanvoerders een set van 8 wedstrijdballen ophalen. De ballen zijn bedoeld om mee in te spelen voorafgaand aan de wedstrijd.  

lees verder
Breedte Jeugd

Ontmoet de trainer: Reineke Bierenbroodspot (MD5)

Nieuwsafbeelding

Elke week staan er heel veel trainers op het veld en in de zaal om onze jeugd in beweging te brengen. Wie zijn ze en wat beweegt ze om zich voor de club in te zetten? Vandaag de beurt aan Reineke, die de teamtraining op het veld, één keer per week, geeft aan het team van haar dochter, Laura, in MD5.  Wij spraken Reineke na

lees verder
Scheidsrechters Commissie

Victoria weer een bondscheidsrechter rijker

Nieuwsafbeelding

Victoria is weer een bondscheidsrechter rijker. Eind november heeft Willem Ledeboer zijn proeve van bekwaamheid (Krimpen H1-Ypenburg H1) met succes afgerond en hij benoemd tot bondsscheidsrechter. 

lees verder
Tophockey Senioren

Neemt dames 1 zondag revanche?

Nieuwsafbeelding

Dames 1 speelt aanstaande zondag thuis tegen Bloemendaal dat slechts één plaats boven Victoria staat in de ranglijst. Daarmee kan het team revanche nemen voor de eerste nederlaag aan het begin van het seizoen. Kom dus aanstaande zondag naar Victoria en schreeuw onze dames naar de felbegeerde 3 punten.

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

LET OP: Activatiecode invoeren in kleine letters (lowercase)!

lees verder
Algemeen

Fotowedstrijd HV Victoria

Nieuwsafbeelding


Kan jij mooie foto’s maken van hockey op Victoria? Stuur ze in en maak kans op een lekkere taart!

Wij zoeken voor de nieuwe website van Victoria veel beeldmateriaal van allerlei spelsituaties, emoties, leeftijden en overige zaken die te maken hebben met hockey bij Victoria.

lees verder
Evenement

Vrijdag 24 januari 2020 veilingdiner Dames 1

Nieuwsafbeelding

Lieve Victorianen,

Ook dit jaar willen wij, Victoria Dames 1, jullie een onvergetelijke avond bieden tijdens ons, inmiddels bekende, veilingdiner dat ook dit seizoen weer gaat plaatsvinden. Om zo veel mogelijk Victoriaanse gezelligheid te creëren, willen we u er graag bij hebben, vandaar dat we er vroeg bij zijn met de

lees verder
Horeca

Iets organiseren op Victoria? E-mail de horeca!

Nieuwsafbeelding

Het clubhuis is opgeknapt, de bar is vernieuwd. De Horecateam van Victoria is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Wij hopen dat jullie ook dit seizoen weer gebruik zullen maken van de mogelijkheid om bij ons te eten voor en na een training of wedstrijd.

lees verder